Hos Kystdirektoratet.

Her løste vi støjproblemer i 2 af deres kontorer.

projekt nr 1.

Løsning: Akustik plader til oplimning 4 cm og noise-Texframe til væggen i gangen.

Problem: Lyden fra de bagerste kontor forplantede sig op gennem gangen og ud i kontoret hvor der også var en dårlig akustik. Ved at placere akustik paneler i gangen blev lyden bremset, inden den blev til generende støj i det øvrige kontor lokale. Den forkortede efterklangstid i lokalet har betydet at der generelt er mindre støj og det er lettere for personalet at koncentrere sig i deres daglige arbejde.

NoiseAway akustik loft monteret plader til direkte op limning. Texframe akustik væg paneler monteret

NoiseAway akustik loft monteret plader til direkte op limning. NoiseAway akustik loft monteret plader til direkte op limning.

Projekt nr 2.

Løsning: Akustik plader til oplimning 4 cm.

Her blev der lavet en loft løsning over hanebåndene. Dette var den optimale løsning da lyden nærmest blev hængende i toppen af lokalet og derfor måtte bremses der. Den generende klang zone i toppen af lokalet blev fjernet med akustik pladerne i 4 cm tykkelse. Efter løsningen er lavet har kontor personalet oplevet en markant forbedring af efterklangstiden.

NoiseAway akustik loft monteret plader til direkte op limning. NoiseAway akustik loft monteret plader til direkte op limning. NoiseAway akustik loft monteret plader til direkte op limning. NoiseAway akustik loft monteret plader til direkte op limning.