Handelsbetingelser : NoiseAway®

________________________________________________________________________

Basis oplysninger NoiseAway®

NoiseAway® : Cvr Nr: 37968234. reg.nr 2376. Konto.nr 4390950360

Aftaleindgåelse

Du skal ved hvert køb acceptere vilkårene i handelsbetingelserne. Du opfordres til at læse betingelserne grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som vilkårene giver dig.  Ved brug af “Tilbage” knappen har du altid mulighed for at rette eventuelle tastefejl, inden du accepterer dit køb. Du har også mulighed for at se alle dine afgivne oplysninger inden du godkender din ordre. På denne måde, kan du sikre dig at alle afgivne oplysninger er korrekte. Du kan også altid få rettet dine oplysninger ved at sende os en mail til info@noiseaway.net Oplys venligst ordre nr ved henvendelse.

Leveringsbetingelser

På alle produkter, som bestilles online via vores hjemmeside, er der 7 til 14 arbejdsdages leveringstid, da vi altid leverer unikke produkter, og således ikke er lagerproducerende. NoiseAway® leverer til Danmark. Ved levering til Grønland, Færøerne, Norge, Sverige og England skal fragtprisen fastsættes ud fra ordrens volume. NoiseAway® sender altid produkterne via DSV eller postdanmark alt efter størrelsen af forsendelsen. Levering sker kun i hverdagene. Eventuelle forsinkelser som skyldes DSV eller Postdanmark kan NoiseAway® ikke stilles til ansvar for. Skulle en forsendelse mod al forventning ikke dukke op, så leverer NoiseAway® naturligvis et nyt identisk produkt.

Priser

Alle priser på  er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusiv moms.  Fragten kommer oveni prisen.

Betaling

Betalingen trækkes ved levering. Der kan aldrig hæves et større beløb, end det du har godkendt ved købet. De mulige betalingsmåder er: Dankort, Visa/Dankort, Mastercard, Maestro og EAN Nummer. Betaler du med betalingskort, er du altid sikret maksimalt mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken NoiseAway eller andre har mulighed for at læse dataene. Vi har ingen gebyr på betaling med kreditkort.
For virksomheder der vælger firmafaktura og for privatpersoner der handler via faktura, er der som standard forudbetaling. Dette gælder ikke kunder med EAN-nummer. Har din virksomhed ikke mulighed for forudbetaling, kontakt os da via info@noiseaway.net eller på Tlf +45 23 840 408

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Hvis du ønsker at fortryde dit køb, må du ikke tage varen i brug. Dvs ophænge eller monterer det købte produkt.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives via info@noiseaway.net eller pr telefon +45 23 840 408. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for store Akustik paneler over 100 cm. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til anførte fragt beløb på faktura.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
1. Personlige collager lavet af jer eller af grafiker og godkendt af kunden,
2. Akustik billeder lavet af jer eller vores grafiker og godkendt af kunden,
3. Billeder med tvivlsom opløsning af egne billeder, som er godkendt af kunden,
*Billede kvaliteten fremgår når billedet scalers på siden #Bør ikke printes# Betyder at billede kvaliteten i høj grad vil være ringere end det anbefalede. 

Billeder og skærmopløsninger

Billeder der hentes ned fra billede bank eller uploade´s kan på forskellige skærme se forskellige ud, da de fleste skærme er sat i individuelle indstillinger og kan i nogen grad være afvigende i forhold til det printede produkt.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

NoiseAway®
Lisevej 10
DK-5270 Odense N

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamation

I følge købeloven gives der reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået i op til 24 måneder efter købet. Disse mangler må ikke være opstået som følge af fejlagtigt brug af produktet, eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter, at du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen altid for at være rettidig. Såfremt reklamationen er berettiget, kan du som forbruger kræve omlevering af varen, hvis den ikke medfører urimelige omkostninger for NoiseAway® eller er umulig for os. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Varen sendes til:

NoiseAway®
lisevej 10
DK-5270 Odense N

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt i et vedlagt brev.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Fragtskader

Ved Evt fragtskader på leveret gods skal der Straks Rettes henvendelse til os inden for 5 Hverdage, da vi ellers ikke har mulighed for at refundere eller sende nye vare. Dette skyldes at vores Ret til erstatning bortfalder hos Fragt firmaer efter denne periode.

Nyhedsbrev

Nyhedsbreve pr. e-mail fra NoiseAway® modtager du kun, når du har afkrydset feltet “ja tak” under et køb på vej mod kassen eller under rubrikken Nyhedsbrev. Du kan altid senere takke nej til kommende nyhedsbreve nederst i e-mailen.

Ophavsret

Al materiale som NoiseAway® har liggende online samt al reklame og oplysningsmateriale må ikke kopieres, sælges, reproduceres uden tilladelse fra NoiseAway®. NoiseAway® påtager sig intet ansvar for ophavsretten eller immaterialle retlige krænkelser forbundet med kundens uploading af egne eller andres motiver. Dette gælder dog ikke billeder fra billede banken. NoiseAway® forbeholder sig ret til ikke at trykke racistiske budskaber, eller budskaber som på anden måde kan virke stødende.

Force majeure

Force majeure foreligger, når NoiseAway®´s underleverandør forhindres helt eller delvist i at opfylde påtagne forpligtelser som følge af krig, mobilisering, borgerlig uroligheder, naturkatastrofer eller lockout, svigtende forsyninger af råmateriale, brand eller anden ødelæggelse af NoiseAway®´s produktion, eller enhver anden ekstraordinær begivenhed som hindrer eller begrænser NoiseAway®´s sædvanlige produktionsgang, som NoiseAway® hverken kan eller bør forudse før købets indgåelse. NoiseAway® kan i tilfælde af force majeure vælge at hæve den indgåede aftale eller en del deraf, eller at foretage levering snarest muligt efter, at hindringen for normal levering er bortfaldet. NoiseAway® er i tilfælde af force majeure uden ansvar for tab hos køber som følge af manglende eller forsinket levering.

Persondatapolitik

Ingen personlige oplysninger, data og billeder som kommer NoiseAway® i hænde overdrages, sælges eller stilles til rådighed til tredjemand på noget tidspunkt. Vi foretager registrering af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Informationerne opbevares sikkert og utilgængeligt, og er kun synlige for betroede medarbejdere hos NoiseAway®. Vi registrerer desuden alternativ leveringsadresse, hvis du indtaster en sådan under dit køb. Du har altid ret til indsigt i de registrerede oplysninger om dig på info@NoiseAway.Net Personlige oplysninger vi skal bruge er: Navn, Adresse og E-mail. NoiseAway® er dataansvarlig for NoiseAway.net

 

Personlige oplysninger registreres hos NoiseAway® og opbevares sikkert i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Siden og indkøbskurven er opbygget omkring brugen af cookie. Cookies kan altid slettes igen, når det ønskes. I Internet Explorer 8.x slettes cookies under menuen “Sikkerhed” -> “Slet browserdata” -> “valg: cookies”.

Vi benytter desuden Cookies til:

• Trafikmåling med Google Analytics. Dette gøres for at dokumentere bl.a. antal besøgende og for at kunne forbedre brugeroplevelsen på siden.

• Målrettet annoncering med Google Adwords og AdRoll. Dette gøres så du modtager annoncer, der er så relevante for dig som muligt.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til NoiseAway og opgiv ordrenr. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her:http://ec.europa.eu/odr